A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

ЛІДЕРСЬКИЙ КВЕСТ "ОБИРАЄМО ПРОФЕСІЮ - ОБИРАЄМО МАЙБУТНЄ"

Дата: 12.04.2024 14:21
Кількість переглядів: 7

5 квітня Центром учнівської творчості, сектором молоді та спорту та відділом освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради було проведено зустріч з лідерами учнівських колективів закладів освіти Любарської ТГ.

Команди брали участь у квесті-грі "Обираємо професію - обираємо майбутнє". Учні мали можливість випробувати себе у різних професіях та продемонструвати свої лідерські якості.

Дякуємо за допомогу у проведенні заходу колективам 24 Державної пожежно-рятувальної частини, Любарському музею історії рідного краю, редакції газети "Новий день", магазину "ANDI".

На кожній із шести локацій маршрутного листа всі команди виконували завдання: у відділі освіти, молоді та спорту створювали мальопис стратегії розвитку сучасної школи, у редакції газети "Новий день"

 - робили макет випуску газети, підбираючи заголовки до статей, колонок та  ін., на локації сектору молоді та спорту учні придумували естафету та демонстрували її виконання, на локації пожежно-рятувальної частини команди коментували дії при порятнку людей у певних ситуаціях, у музеї - у ролі екскурсовода робили екскурс для певного експоната, у магазині завданням було знайти покупця, створити для нього look та підібрати аксесуари.

За підсумками отриманих балів 2 команди отримали першість  - команда у складі здобувачів освіти Любарського ліцею №1, Любарського ліцею №2, Привітівського ліцею та команда у складі здобувачів освіти Глезненського та Пединківського ліцеїв.

2 місце отримала команда у складі учнів Кириївської гімназії та Стрижівського ліцею.

3 місце отримала - команда у складі Березівської гімназії та Мотовилівського ліцею ім.І. М. Мороза. 

Всі команди продемонстрували свої лідерські якості, виконуючи різні завдання, організувавши свою команду, креативно та творчо приймаючи рішення у різних ситуаціях.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора