A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

VІІІ Всеукраїнська акція «Happy Мяу для Мурчика»

Дата: 19.02.2024 15:42
Кількість переглядів: 10

VІІІ Всеукраїнська акція «Happy Мяу для Мурчика»

 

"Ми відповідальні за тих, кого приручили" - відома істина для кожного люблячого господаря домашньої тварини. Але є чотирилапі, яким не пощастило, вони не мають свого турботливого господаря, адже  живуть у притулках. Ці тварини потребують нашої уваги та допомоги, особливо в такі складні та буремні часи. Тож запрошуємо навчальні заклади долучитись до акції «Happy Мяу для Мурчика» та подарувати знедоленим песикам та котикам частину вашої турботи, зібравши допомогу для цих чотирилапих.

Для того, щоб долучитись до акції потрібно:

1. Зібрати допомогу для тварин вашого регіону - корм, крупи, іграшки чи медикаменти. Для організації збору ви можете роздрукувати інформаційний плакат по акції, для цього тисніть кнопку "Завантажити плакат" в кінці статті.

2. Зібрану допомогу передати до притулку вашого регіону/зоозахисної організації або зооволонтерам, яким ви довіряєте (щоб дізнатись більше про притулки перейдіть за посиланням - https://happypaw.ua/ua/zoo-organization).

3. Після передачі допомоги заповнити анкету учасника (натисніть тут)

Акція триватиме з 1 по 22 березня 2024 року в усіх регіонах України!

А для того, щоб добрі справи не залишались без уваги, фонд "Happy Paw" та ТМ "Purina" подарують найактивнішим навчальним закладам ексклюзивний набір пазлів "Домашні улюбленці"!


« повернутися

Вхід для адміністратора