A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

В Любарській громаді проходить ІІ етап Шкільних ігор у рамках загальнонаціонального проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Змагання з волейболу серед дівчат.

Дата: 08.02.2024 09:49
Кількість переглядів: 19

В Любарській громаді проходить ІІ етап Шкільних ігор у рамках загальнонаціонального проекту

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

Змагання з волейболу серед дівчат.

Спорт – це основа здоров’я. Приємно відзначити, що попри складні виклики сьогодення у нашій країні першочергова увага звертається на підростаюче покоління, його всебічний, у тому числі фізичний, розвиток. Масштабний спортивний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» якраз і спрямований на те, щоб залучати учнівську молодь до спорту, здорового способу життя, вибудовувати особистість, допомогти розвивати свої лідерські якості, а комусь – навіть відкрити дорогу у професійний спорт.

Юнаки та дівчата займаються самовіддано та наполегливо задля спільної мети – участі та перемоги у всеукраїнському етапі змагань. Кожен учасник розуміє, що попереду – багато тренувань, випробувань та суперників. Тож всі налаштовуються на злагоджену командну роботу, взаємодопомогу та підтримку.

У лютому місяці продовжується другий етап – територіальний – Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським. Любарська громада активно долучилася до цих командних змагань, які проходять під гаслом «Разом переможемо!».

Зокрема 07 лютого 2024 року були проведені змагання з волейболу серед дівчат 9-х класів закладів загальної середньої освіти, участь прийняло 7 команд нашої громади.

За підсумками змагань місця розподілилися таким чином:

І місце – Пединківська гімназія,

ІІ місце – Привітівський ліцей,

ІІІ місце – Мотовилівський ліцей.

Організатори змагань щиро вітають переможців змагань, бажають усім учасникам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу, та висловлюють щиру подяку вчителям фізичної культури закладів освіти Любарської територіальної громади, за підготовку учасників Шкільних ігор, мужнім воїнам Збройних Сил України за можливість проводити спортивні змагання.

Завідувач ІМЦ

Осіпова О.В.


« повернутися

Вхід для адміністратора