A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

В Любарській громаді стартував ІІ етап Шкільних ігор у рамках загальнонаціонального проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

Дата: 01.02.2024 15:12
Кількість переглядів: 20

В рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», з метою залучення школярів до систематичних занять фізичними вправами та формування у них лідерських якостей через спорт, на базі Любарського ліцею №1 та Липненського ліцею 31 січня  2024 року відбулися змагання з фут залу серед 5-6 класів закладів загальної середньої освіти 2 етапу Шкільних ігор громади, які були організовані завідувачем інформаційно-методичного центру Осіповою О.В..

Перед початком спортивних змагань начальник відділу освіти, педагоги та учні заспівали Гімн України та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять всіх загиблих Героїв за Волю та Незалежність України.

Із вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Наталія СТАЧУК, яка побажав дітям спортивної наснаги, згуртованості, успіхів та подякувала Збройним силам України за можливість займатися спортом, проводити спортивні заходи.

За підсумками змагань юні спортсмени Любарської територіальної громади продемонстрували наступні результати:

ПЕРШЕ місце – Любарський ліцей №1;

ДРУГЕ місце – Глезненський ліцей;

ТРЕТЄ місце – Стрижівський ліцей.

Всі команди - переможці змагань з футзалу були нагороджені Медалями та Грамотами за 1-3 місця від організатора Шкільних ігор – відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

В наступному, ІІІ етапі, переможці ІІ етапу від Любарської громади будуть змагатися на районному рівні загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом».

Організатори змагань щиро вітають переможців змагань, бажають усім учасникам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу, та висловлюють щиру подяку вчителям фізичної культури закладів освіти Любарської територіальної громади, за підготовку учасників Шкільних ігор, мужнім воїнам Збройних Сил України за можливість проводити спортивні змагання.


« повернутися

Вхід для адміністратора