A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Змагання з волейболу серед юнаків між закладами загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Любарської селищної ради

Дата: 27.11.2023 09:06
Кількість переглядів: 62

З метою залучення учнів до занять спортом, прищеплення навичок здорового способу життя, організації змістовного дозвілля, подальшого розвитку й популяризації волейболу серед юнацтва   16 листопада 2023 року на базі Любарського ліцею №1 та Липненського ліцею було проведено зональні змагання з волейболу серед команд юнаків закладів загальної середньої освіти.

У змаганнях взяли участь 9 команд Любарської селищної ради серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, які були поділені на дві зони. Ігри відбулися на базі  Любарського ліцею №1 (1 зона) серед команд Любарського ліцею №1, Любарського ліцею №2, Стрижівського ліцею, Мотовилівського ліцею, Великодеревичівського ліцею, 2 зона на базі Липненського ліцею змагалися команди Привітівського ліцею, Новочорторийського ліцею, Глезненського ліцею та Липненського ліцею.

У напруженій боротьбі у зонах перші місця серед закладів здобули команди Любарського ліцею №1 та Липненського ліцею, ІІ місця – Привітівського ліцею та Мотовилівського ліцею, які продовжили боротьбу за призові місця у фіналі

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої. До кінця змагань зберігалася інтрига, особливо напружено проходили фінальні матчі 27 листопада 2023 року на базі Любарського ліцею №1, у яких зустрілися в протистоянні найсильніші шкільні команди волейболістів. У підсумку першу сходинку посіли волейболісти Липненського ліцею, друге місце здобула команда Любарського ліцею №1, ІІІ місце – Привітівського ліцею.

Наші змагання принесли всім учасникам позитивні враження та неповторні емоції. Вітаємо переможців, призерів та всіх учасників змагань, бажаємо їм у подальшому легких стартів і вдалих виступів, а командам, які посіли перші місця, зичимо продуктивних тренувань, сильного командного духу, успіхів та наснаги для гідного представлення нашого району в обласних змаганнях із волейболу.

Завідувач ІМЦ Осіпова О. В.


« повернутися

Вхід для адміністратора