A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Змагання з волейболу серед дівчат закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради

Дата: 20.11.2023 08:24
Кількість переглядів: 29

Завідувачем ІМЦ Осіповою О.В. 09 листопада 2023 року були організовані та проведені зональні змагання з волейболу серед дівчат закладів загальної середньої освіти у спортивних залах Любарського ліцею № 1 та Липненського ліцею. У змаганнях узяли участь 8 команд. Всі учасники згідно жеребкування були розподілені на дві підгрупи які за коловою системою визначили переможців груп для участі у фінальній частині змагань. У І зоні (Любарського ліцею № 1)  переможцями стали команди учнів Любарського ліцею №2 та Любарського ліцею №1, в ІІ зоні (Липненського ліцею) - команди Липненського ліцею та Привітівського ліцею.

Саме ці команди 20 листопада 2023 року в спортивній залі Любарського ліцею № 1 вели вперту боротьбу за призові місця змагань.

У підсумку змагань перше місце посіла команда дівчат Любарського ліцею № 2, другим призером стала команда учнів Привітівського ліцею, третє призове місце завоювала команда учнів Любарського ліцею № 1, на четвертому місці опинилася команда учнів Липненського ліцею.

По закінченню змагань команді-переможниці вручено диплом першого ступеня, командам-призерам змагань вручено дипломи відповідних ступенів.

Вітаємо переможців та бажаємо підкорити ще не одну вершину.

Завідувач ІМЦ Осіпова О.В.


« повернутися

Вхід для адміністратора