A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Досягнення наших МАНівців

Дата: 09.09.2020 17:23
Кількість переглядів: 67

   У І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який проходив на базі Центру учнівської творчості, взяли участь 20 учнів закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради, шестеро з яких стали учасниками обласного етапу МАН. 

І, звичайно, старання учнів та клопітка праця увінчалися перемогою. За підсумками  обласного конкурсу-захисту 3-оє учнів здобули звання кандидатів у дійсні члени МАН – Коваль Анастасія, учениця КЗ «Опорний заклад Любарська гімназія №1», Купріянчук Наталія, учениця Привітівської ЗОШ І-ІІІ ст., Больша Яна, учениця КЗ «Мотовилівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. І.М. Мороза».

  А ще Коваль Анастасія та Купріянчук Наталія на обласному етапі конкурсу набрали більше 75 балів та здобули дипломи ІІІ ступеня!

  Начальник відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради Остропольська Наталія Анатоліївна вручила переможцям Купріянчук Наталії та Коваль Анастасії дипломи та цінні подарунки, а їхнім педагогічним керівникам П’янківській Світлані Володимирівні та Миронюк Валентині Василівні подяки за підготовку переможців конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН.

  Щиро вітаємо переможців та висловлюємо подяку педагогічним керівникам, батькам за безмежну віру в дітей та вогонь знань, який Ви запалюєте в душах молоді!

                                 Бажаємо всім успіхів у подальших наукових дослідженнях!


« повернутися

Вхід для адміністратора