A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Перемоги юних дослідників Любарщини

Дата: 27.10.2023 15:30
Кількість переглядів: 174

Перемоги  юних дослідників Любарщини

 

У жовтні відбувся конкурс туристсько-краєзнавчих маршрутів «Мандруй рідним краєм». Конкурс відбувся з метою вдосконалення змісту і засобів краєзнавчо-дослідницької,  патріотичної роботи в освітніх закладах Любарської селищної ради, виховання підростаючого покоління на кращих традиціях українського народу, збереження історичної,  духовної та культурної спадщини  рідного краю.

Конкурс проходив у два етапи – І етап (територіальний) та ІІ (обласний). На перший етап надійшло 14 робіт від закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради в яких здобувачі освіти  дослідили історію рідного краю, його довкілля, Героїв Батьківщини. Переможцями стали здобувачі освіти та педагогічні керівники  - Великодеревичівського ліцею, Мотовилівського ліцею ім.І.Мороза, Привітівського ліцею, Глезненського ліцею, Липненського ліцею, Любарського ліцею №2, Гізівщинської гімназії, Кириївської гімназії.

Роботи переможців були подані на обласний етап і отримали високі нагороди.

         Диплом  ІІ ступеня:

  • Вихованці студії «Дослідники рідного краю» Фурман Роман та Литвинчук Марія , педагогічний керівник Людмила Цвіркун (Кириївська гімназія)
  • Бабич Марія , учениця Привітівського ліцею, педагогічний керівник Ірина Софійчук 

Диплом  ІІІ ступеня:

  • Вихованці студії «Native Land» Багінська Надія, Бухало Софія, Журбей Артьом, Присяжнюк Дарина, педагогічний керівник Тетяна Багінська  (Липненський ліцей).

 

Спеціальний диплом  отримала учениця Мотовилівського ліцею Прокопова  Катерина, педагогічний керівник  Вікторія Гнибіда 

 

Ніколи не вичерпається допитливість людини, яка прагне дізнатися як жили її прародичі,  з якими труднощами стикалися, про їх  свята і будні, про  Героїв сьогодення.

СЛАВА УКРАЇНІ!

         ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Вхід для адміністратора