A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Робота закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану

Дата: 15.05.2023 14:18
Кількість переглядів: 13

12 травня на базі Любарського ЗДО відбувся семінар «Робота  закладу дошкільної освіти   в умовах воєнного стану».

Учасники заходу – директори, вихователі  дошкільних установ громади-всі ті, хто опікуються дошкільною освітою.

Захід відбувся  з метою надання методичної допомоги педагогам-дошкільникам громади щодо організаційних аспектів реалізації освітнього процесу    в умовах воєнного стану, адже із початком повномасштабної військової агресії російської федерації проти України система освіти України опинилася в нових реаліях функціонування, а перед освітянами  постали такі питання, які до сьогодні ніхто не вирішував.

У ході семінару розглядалися питання організації та здійснення освітньої діяльності Любарського закладу дошкільної освіти в умовах воєнного стану (вихователь-методист Прокудіна Ю.М.), створення безпекової ситуації у період воєнного стану(директор Тарасюк М.Г.,), психологічна допомога дітям дошкільного віку щодо подолання та профілактики страхів та тривожності (практичний психолог Домська О.С.). Учасники семінару відвідали укриття, побували на майстер-класі «Оберіг «Мішечок добробуту» (вихователь Патей Т.Є.). Було окреслено труднощі організації роботи в сучасних умовах, зроблено акцент на тому, що дошкілля, незважаючи на виклики сьогодення , повинно працювати та надавати якісні освітні послуги (методист ІМЦ Циганович Г.М.).

Педагоги громади отримали корисну інформацію та практичні рекомендації щодо організації подальшої  роботи з урахуванням безпекової ситуації.


« повернутися

Вхід для адміністратора