A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Нагородження переможців інтелектуальних конкурсів

Дата: 10.05.2023 15:01
Кількість переглядів: 15

Сьогодні, 10 травня, Центром учнівської творчості Любарської селищної ради було організовано зустріч із учасниками та переможцями  обласних і Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів: конкурс-захист науково-дослідницьких робіт МАН України, дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник», «Мирний космос».

За підсумками ІІ (обласного) етапу МАН 7 учасників Любарського наукового товариства МАН «Інтелект» нагороджені дипломами КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради, 5-ро учасників отримали медалі переможців за 2 та 3 місця:

Степанюк В’ячеслав, Липненський ліцей, керівник – Шевчук Н.О.;

Корабліна Ангеліна, Любарський ліцей №1, керівник – П’янківська С.В.;

Бельмас Олександра, Мотовилівський ліцей ім.. І.М. Мороза , керівник – Дзюбак Н.В.;

Семенюк Ірина, Любарський ліцей №2, керівник – Карпенко Т.І.;

Біленький Богдан, Любарський ліцей №2,  керівник – Біленька Н.М.;

Гниленька Таїсія, Новочорторийський ліцей, керівник – Миронюк М.В.;

Ковбасюк Дініс, Привітівський ліцей, керівник – Стельникович Л.М..

Здобувачі освіти Привітівського ліцею є переможцями обласного та Всеукраїнського етапів інтелектуального конкурсу «Мирний космос»:

Василюк Ірина, Фальківська Олена, керівник – Стельникович Л.М.;

Рябченко Маргарита, керівник – Софійчук Н.Д..

І наймолодшою юною дослідницею є здобувачка освіти 6 класу Новочорторийського ліцею, переможець обласного та учасник Всеукраїнського етапів конкурсу «Юний дослідник», Левицька Софія, керівник – Качківська О.В. .

Дякуємо депутату Житомирської обласної ради Ходаку Ігорю Євгеновичу та Катанасі Тетяні Борисівні за подарунки для наших переможців та їхніх наукових керівників, за підтримку та мотивування обдарованої молоді!

Дякуємо начальнику відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради Стачук Наталії Анатоліївні за підтримку та розвиток позашкільної освіти!

Бажаємо нашим юним дослідникам та їхнім науковим керівникам високих результатів у наукових дослідженнях та перемог! А також віримо у перемогу України!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора