A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлю ДК 021-2015 - 03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція(Яйця)

Дата: 13.01.2023 11:38
Кількість переглядів: 15

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета              закупівлю ДК 021-2015  - 03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція(Яйця)

 Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. No 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року No 710«Про ефективне використання державних коштів», Відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради (код ЄДРПОУ 41865996 ; адреса: 13100 Житомирська обл. смт. Любар вул.. Незалежності,15) інформує про проведення відкритих торгів на закупівлю ДК 021-2015  - 03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція(Яйця)

 (далі – Товар) проводиться за процедурою відкритих торгів за Особливостями

2. КЕКВ 2230 – Продукти харчування  
3. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання UA-2023-01-13-002666-a здійснюється для забезпечення харчування дітей  в ЗЗСО та ЗДО Любарської територіальної громади.
4. Очікуваний обсяг закупівлі Товару:

Яйця- 40 000 шт.

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики

з/п

Найменування товару

Якісна характеристика

од.

вим.

кількість

1

 

Яйця курячі

Оцінка якості – згідно  з ДСТУ 5028:2008.

Клас – столові.

Категорія – перша (С1) (вага  одного яйця не менше 46 гр.)

Зовнішній вигляд – шкаралупа  чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий.

Маркування – кожне  яйце промарковане штампом, на якому вказано клас та категорію яєць.

Пакуванняяйця покладені в гофровані прокладки, які запаковані в транспортну тару (картонні ящики, заклеєні липкою стрічкою). Обов’язкова наявність пакувального ярлика (етикетки) на транспортній тарі. На етикетці має бути зазначена наступна інформація:

- назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність Транспортне пакування повинне забезпечити цілісність і збереження шкаралупи, якість, товарний вигляд яєць, їхню безпеку під час транспортування.

Транспортування – в закритих транспортних засобах, з дотриманням чинних норм та правил, які забезпечують збереження  продукції.

шт

40 000

 

6. Очікувана вартість предмета закупівлі Товару: 300 000  (Триста тисяч грн. 00 коп з ПДВ)
Період поставки Товару: до 31 грудня  2023 року.
Місце поставки Товару: Загальноосвітні заклади, навчально-виховні комплекси Любарської селищної ради Житомирської області, 13100.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора