A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Кожна дитина – це талант, обдарованість

Дата: 29.11.2022 14:19
Кількість переглядів: 223

   Кожна дитина по – своєму неповторна. Вона приходить у цей світ, щоб творити своє життя, знайти себе: хтось здібний до музики, образотворчого мистецтва, художньої праці, хтось до математики, хтось пише вірші. І у нашій громаді кожна дитина – це талант, обдарованість.

   Учні Любарської ТГ є переможцями ІІ та ІІІ етапів предметних олімпіад, І та ІІ етапу конкурсу-захисту наукових робіт МАН, переможцями та призерами Всеукраїнських, обласних  учнівських конкурсів, турнірів, фестивалів, спортивних змагань тощо.

   У 2019 року рішенням Любарської селищної ради  №875  було започатковано та затверджено «Положення про призначення та виплату стипендій Любарської селищної ради обдарованим та талановитим дітям».

   І ось уже третій рік поспіль учасники освітнього процесу Любарської ТГ отримують стипендії селищного голови  протягом 9 місяців.

   У 2020 році 15 кращим представникам  з числа учнів Любарської громади  була  виплачена фінансова підтримка від Любарської селищної ради у сумі 22800 грн. , у 2021р. – 19 учні отримали стипендію у сумі  33500 грн. А у 2022 - 2023 навчальному році уже три місяці 20 учасників освітнього процесу отримали стипендію голови  у сумі 13800 грн. для розвитку своїх талантів, розширення своїх можливостей, досягнення нових успіхів.

   Ми пишаємось  успіхами  наших вихованців, адже майбутнє України залежить  від інтелектуальної могутності , творчого потенціалу нації.

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора