A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ІІІ ЕТАПУ МАН

Дата: 28.11.2022 10:00
Кількість переглядів: 28

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ІІІ ЕТАПУ МАН

 

Вітаємо Богдана Біленького, переможця ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, та педагогічного керівника Людмилу Вигнич з отриманням дипломів та грошових сертифікатів.

Відбулася традиційна зустріч керівництва області із молодими науковцями Житомирщини.

Як повідомляє КЗПО «Обласний Центр ДЮТ» Житомирської обласної ради, переможців III етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України-2022 та їх педагогічних керівників нагородили дипломами і грошовими сертифікатами. Цьогоріч Житомирщина має 21 призера конкурсу-захисту МАН.

Голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко наголосив, що підтримка талановитої молоді – в пріоритеті: «Це - молода еліта. Вони формуватимуть майбутнє нашої держави. Особливо приємно, що навіть в умовах воєнного часу Житомирщина має вдвічі більше призерів МАНу, ніж минулоріч. Попри всі виклики часу маємо підтримувати нашу молодь, їх перші кроки в науці, маємо забезпечити бажання розвиватися».

Як зазначила керівник КЗПО «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради Марія Бовсуновська, підтримка влади має величезне значення, адже молодь розуміє, що їх інтелектуальна праця важлива для суспільства: «Це набуває особливого значення в час війни. Ми, українці, переможемо, відбудуємо свою країну. Обов’язково настане час розквіту. Впевнена, що велика роль в цьому належатиме ось цій талановитій молоді, яка в такому ще досить юному віці виявляє активну громадянську позицію, наполегливість у навчанні і дослідницькій роботі, вміє формувати і відстоювати власну думку. Дякуємо науковим керівникам за величезну працю та вкладені зусилля, адже неможливо уявити успішного мáнівця без натхненного наставника».

За допомогою відеозв’язку до зустрічі доєднався директор Малої академії наук України Оксен Лісовий. Оксен Лісовий генерує і спільно з командою втілює амбітні проєкти МАН у життя, а з початком повномасштабної війни став на захист нашої країни: «Війна втомлює, війна виснажує психіку, когнітивні ресурси, але ви продовжуєте займатися дослідницькою роботою. Це говорить про ваш незламний дух – дух творчих людей, науковців, справжніх українців».

Також у рамках заходу обласний Центр дитячої та юнацької творчості передав допомогу військовим 95-ї окремої штурмової бригади: окопні свічки, смаколики, листівки з побажаннями та генератор, придбаний коштом колективу Центру та за кошти, зібрані під час благодійного ярмарку “Крила захисту”, на який було передано творчі роботи і здобувачів освіти закладів освіти Любарської селищної ради, вихованців КЗ «Центр учнівської творчості» Любарської селищної ради. 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора