A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Змагання з футболу серед закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради

Дата: 17.10.2022 13:30
Кількість переглядів: 115

     Спорт – це частина виховного процесу дітей, молоді та повноцінного життя дорослого населення. Спорт зміцнює здоров’я, підвищує фізичні можливості людини, забезпечує здоровий спосіб життя. Спорт – це динамічний рух уперед.

  Футбол є невід’ємною частиною спорту, методом виховання, напрочуд вдало поєднуючи систематичну виховну роботу з ігровою діяльністю. Футбол є поширеним видом спорту, і це дозволяє йому за короткий час залучити до гри якнайбільше дітей. А змагання з футболу уже стали традицією, яка дуже захоплює глядачів.

    «Спорт – це найкраща інвестиція у здоров’я і цілеспрямованість дітей. Ми маємо з самого малку привчати їх до спорту та до здорового способу життя. Лише таким чином ми можемо виховати здорове, сильне та прогресивне нове покоління . Діти, які звикли до перемог – організовані і дуже активні у громадському житті.

    Шкільна спартакіада – чудова нагода позмагатися, проявити себе, добре провести час та насолодитися як активною участю, так і жаданою перемогою!

    На протязі тижня з 03 жовтня по 07 жовтня 2022 року відбулися змагання з футболу серед юнаків. Зустріч команд проводилась з метою популяризації та залучення дітей до занять футболом як виду спорту, підвищення якості роботи вчителів фізичної культури по підготовці спортсменів. Ігри відбулися на базі Любарського ліцею №1 (1 зона) серед команд Любарського ліцею №1 та Любарського ліцею №2; 2 зона на базі Мотовилівського ліцею грали команди Мотовилівського ліцею, Кириївського ліцею та Коваленківської філії Любарського ліцею №2.

   У напруженій боротьбі у зонах перші місця серед закладів здобули команди Любарського ліцею №1 та Кириївського ліцею, ІІ місця – Любарський ліцей №2 та Мотовилівський ліцей.

    Наші змагання принесли всім учасникам позитивні враження та неповторні емоції. Вітаємо переможців та всіх учасників змагань, бажаємо їм у подальшому легких стартів і вдалих виступів, а командам, які посіли перші місця, зичимо продуктивних тренувань, сильного командного духу, успіхів та наснаги.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора