A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Серпневі методичні зустрічі

Дата: 09.09.2022 08:51
Кількість переглядів: 35

Серпневі методичні зустрічі

  Такі обміни досвідом у межах громади дозволяють педагогам активно впроваджувати новітні технології, давати належну оцінку власної роботи, а головне – рухатись вперед, шукаючи нові форми і методи в освітньому процесі, незалежно від форми навчання (очної, дистанційної чи сімейної). Вчителі усвідомлюють, що сучасні методичні вимоги до уроку та його структури залишаються пріоритетними. Педагоги мали час для приємних та пізнавальних зустрічей у колі однодумців! Освітяни опрацювали методичні рекомендації щодо викладання предметів у 2022-2023 н.р., обмінялися досвідом роботи з методики викладання , поділилися методами індивідуального підходу у навчанні та  вихованні та разом вирішили кілька нестандартних педагогічних ситуацій.

  З огляду на існуючу загрозу життю і здоров’ю учасників освітнього процесу внаслідок збройної агресії російської федерації та оголошення в Україні воєнного стану цьогорічні серпневі методичні заходи пройшли з дотриманням безпекової ситуації.

   Зичимо нашим колегам міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, сили та наснаги у виконанні почесної місії Вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні, формуванні компетентностей   учнівської молоді. Нехай кожен день приносить вам, шановні педагоги, радість і задоволення від зробленого, а ваші щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.      

Разом до Перемоги!

 

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора