A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Благодійна ярмарка-розпродаж «З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ»

Дата: 23.08.2022 16:27
Кількість переглядів: 204

Благодійна ярмарка-розпродаж «З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ»

Благодійна ярмарка-розпродаж «З ВІРОЮ У ПЕРЕМОГУ», організована КЗ «Центр учнівської творчості»  та сектором молоді та спорту відділу освіти Любарської селищної ради, була проведена 12 та 19 серпня. Керівники та вихованці гуртків Центру учнівської творчості, працівники відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради, здобувачі освіти закладів загальної середньої освіти, вчителі та небайдужі любарці приносили на ярмарку свої вироби для продажу. Також вихованці гуртків КЗ ЦУТ підготували фотозони, розваги для дітей, аквагрим.  Римар Л.А., керівник гуртка «Бісероплетіння», провела майстер-клас для всіх бажаючих навчитися техніці оригамі.    Усі охочі розфарбовували спільну листівку для військових, яка була передана нашим землякам.

Першими відгукнулися і привезли на ярмарку велику кількість патріотичних виробів учнівський та педагогічний колектив Привітівського ліцею, зокрема Софійчук Н.Д., Ковбасюк Л.М., Рябченко Л.Л. та Захарчук М.В. . Незвичайні вишиті роботи із закодованим словом «перемога» були представлені вчителями та учнями Липненського ліцею та вихованцями гуртка «Креативне рукоділля». Дякуємо Кирилюк Т.М., Багінській Т.В. та Багінській Надійці за неймовірні прикраси і сувеніри.

Майстерні сувеніри з мішковини подали педагоги зі своїми учнями – Кушнір І.Л. та Франкова Н.Л.

Приваблювали своєю вишуканістю гердани та прикраси з бісеру майстринь – Берегова Г.А. (Кириївський ліцей) та Римар Л.А. (Стрижівський ліцей). Гарні вироби привезли для продажу Степанишина Таїсія, Данилюк К.Г. та Сорока Т.О.

Смачною випічкою порадували відвідувачів ярмарки Северин О.О., Дарієнко В.С., Корабліна С.О., Алексіюк Л.М., Малишко Т.А..

Практичні екосумки пошили та вишили Киянець Ю.О., Карпик Т.Д.

Однією із прикрас ярмарки стали фотозони. Допомогли нам у створенні яскравих декорацій Грищук П.Є., Морозюк Я.М., Цьомик О.В. та вихованці гуртка «Юні журналісти». Автором нашої афіши-оголошення є Коваль О.М.

Хочемо подякувати маленьким волонтерам з Громади Арсену, Саші, Денису та Максиму, які, дізнавшись про нашу ярмарку, зібрали 1200 грн та передали нам! А найменшими, хто подарував свої картини для продажу, були Максим та Оксана Коцюруби.

Гарні власні малюнки та плетені з бісеру прикраси привезла  Петренко Анастасія.

Біленький Ярослав та Діана навчали дітей активних ігор та вправ, подарувавши малечі гарний настрій.

Вдячні за підтримку та допомогу начальнику відділу освіти, молоді та спорту Стачук Н.А. та завідуючій сектором молоді та спорту Северин О.О..

Велика подяка керівникам гуртків КЗ ЦУТ, які виготовляли вироби, допомагали у підготовці та організації благодійної ярмарки: Римар Л.А., Чубенко І.Ю., Куширець О.Ю., Козачок Т.М., Кирилюк Т.М., Стельмах Л.Г.

Завдяки нашим з вами спільним зусиллям була зібрана сума – 21 тисяча гривен. Всі вилучені кошти від проданих сувенірів, виробів, книг, солодощів, направлені на потреби наших земляків-військових. 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора