A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Грі «Сокіл» («Джура»)-2022 бути!

Дата: 22.10.2021 10:59
Кількість переглядів: 130

Грі «Сокіл» («Джура»)-2022 бути!

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав Наказ про проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021/2022 навчальному році!

«Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій.

Гра проводиться з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Джурами в Україні називали молодих вихованців, зброєносців і помічників досвідченого козака. Отримати такий статус міг лише той, хто пройшов певні випробовування – як фізичні, так і моральні. Під час змагань протягом року підлітки відтворюватимуть атмосферу козацтва і випробуватимуть себе на міцність у військово-спортивних, культурно-інтелектуальних та патріотичних завданнях.

Бажаємо всім гравцям ефективної, результативної та продуктивної участі!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора