A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Новини

Нагороди знайшли своїх переможців

27 січня відбулася церемонія нагородження. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради Н.А. Остропольська вручила нагороди дипломантам обласних конкурсів. 2 перших місця у напрямах «Космічні фантазії» і «Космічна біологія та медицина» конкурсу «Мирний космос» здобули Біленький Богдан, учень КЗ «Любарський ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2» (керівник – Біленька Н.М.), Миронюк Дарина, учениця Привітівської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник – Стельникович Л.М.). Від Житомирського Центру дитячої та юнацької творчості переможців нагороджено дипломами, медалями та флешками.

15:29 05.02.2021

«Друге життя: подвійний добрий вчинок»

З 26 січня розпочалися змагання зі збору пластикової вторинної сировини «Друге життя: подвійний добрий вчинок» серед закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради .

14:20 05.02.2021

Засідання методичного районного об’єднання вчителів математики та фізики

12 січня 2021 року у online-режимі проведено чергове засідання методичного районного об’єднання вчителів математики та фізики закладів загальної середньої освіти Любарської ОТГ з теми ’’Цифрові технології в освітнього процесу з математики та фізики в умовах карантину’’. Зустріч відбулася з використанням сервісу ZOOM для відеоконференцій та відеоуроків. До роботи методичного об’єднання долучилися 30 вчителів.

13:25 16.01.2021

Вхід для адміністратора