A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

ІІ  (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України

Дата: 23.02.2022 15:58
Кількість переглядів: 50

 

У комунальному закладі позашкільної освіти «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості»  впродовж двох днів – 21 та 22 лютого 2022 року  –   відбувся ІІ  (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України у відділеннях екології та аграрних наук, хімії та біології, наук про Землю, комп’ютерних наук, технічних наук, економіки, математики, фізики й астрономії.

У перший конкурсний день юні дослідники представляли свої напрацювання у вигляді постерного захисту, використовуючи мультимедійні презентації. Кожен учасник спілкувався лише із членами журі. Наступного дня МАНівці розповідали про своє дослідження один одному у форматі наукової конференції, яка передбачала наукову полеміку.

За результатами 3-ьох видів оцінювання –  заочне оцінювання роботи, портерний захист та наукова конференція – було визначено переможців. 

Вітаємо Василюк Ірину (Привітівський ліцей, керівник – Стельникович Л.М., секція «Астрономія та астрофізика») та Біленького Богдана (Любарський ліцей №2, керівник – Вигнич Л.С., секція «Прикладна математика») з 2 місцем у конкурсі-захисті МАН!  Щиро радіємо вашим досягненням та успіхам у науково-дослідницькій роботі! Дякуємо керівникам за підготовку переможців обласного інтелектуального конкурсу та популяризацію наукової діяльності серед школярів!

                                          

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора