A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради

Фінальні змагання з футболу серед закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради

Дата: 22.10.2021 15:42
Кількість переглядів: 405

Фінальні змагання з футболу серед закладів загальної середньої освіти Любарської селищної ради

 

Шкільна спартакіада – чудова нагода позмагатися, проявити себе, добре провести час та насолодитися як активною участю, так і жаданою перемогою!

21.10.2021року методистом ІМЦ Осіповою О.В. на відкритому стадіоні «Освіта-Колос» були організовані та проведені фінальні змагання з футболу серед юнаків. Зустріч команд проводилась з метою популяризації та залучення дітей до занять футболом як виду спорту, підвищення якості роботи вчителів фізичної культури по підготовці спортсменів.

У запеклій та  безкомпромісній боротьбі переможцями змагань серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів стала команда футболістів Любарського ліцею№ 1. Друге місце посіла збірна команда Новочорторийського ліцею. Третє місце здобули учасники Мотовилівського ліцею.

В напруженому фінальному матчі серед закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів зустрілися команди Малобраталівської та Старочорторийської гімназій, вони показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Обидві команди були гідними одна одної та заслужено отримали перше та друге місця.

Щиро вітаємо переможців а також усіх учасників і вболівальників та бажаємо творчих успіхів і подальших спортивних досягнень!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора